Wij verdelen de rest!


Voedselbank Dordrecht

Ook uw bijdrage helpt!

Het uitdeelpunt in de kerk van Nazarener van start!

WP_000293

De Voedselbank zocht een nieuwe uitdeellocatie in Crabbehof, omdat de vrijdag om logistieke redenen geen optie meer was.

Jarenlang heeft Henk met zijn team klaargestaan om onze klanten van een pakket te voorzien.
De voedselbank en Henk hebben geprobeerd om op een andere dag dan vrijdag uit te kunnen blijven delen vanuit de Nieuwe Stoof. Helaas was dit niet mogelijk.
Daarom werd er op vrijdag 14 maart voor de laatste keer uitgedeeld in de Nieuwe Stoof. En wij danken Henk, Wietse, Leo, Sabourne en Winus hartelijk voor hun inzet.

In de weken daaraan voorafgaand is overleg gestart met vrijwilligers van de Kerk van de Nazarener. Zij waren direct heel enthousiast; gastvrijheid verlenen aan de Voedselbank en daar ook daadwerkelijk de handen voor uit de mouwen te steken, past heel goed in hun ambitie om meer te doen voor (buurt)bewoners en het nuttig gebruik maken van de beschikbare ruimte.

Na een korte tijd van verkenning en overleg was het op dinsdag 18 maart zover.
Saskia, Jessica, Huib en Frans stonden te popelen om aan de slag te gaan. Willie (teamleider vrijwilligers) was de eerste keer er ook bij om de uitdelers met raad en daad terzijde te staan.

Het uitdelen verliep vlekkeloos en menige klant bleef een kopje koffie drinken, waarmee de gewoonte van de Nieuwe Stoof werd/wordt voortgezet.

 

Klik hier voor meer nieuws!