Wij verdelen de rest!


Voedselbank Dordrecht

Ook uw bijdrage helpt!

Met spoed teamleiders gezocht

Bij Voedselbank Dordrecht werken ruim 160 vrijwilligers. Afstemming en planning gebeurt door teamleiders. Er is per direct behoefte aan twee teamleiders. Een voor de organisatie en begeleiding van evaluatiegesprekken met klanten  (teamleider evaluatieteam) voor 2 dagdelen in de week. Ook voor het organiseren van het klaarzetten en inpakken van de voedselpakketten heeft de Voedselbank dringend een coördinator nodig, die het team kan aansturen (klik hier voor meer info)

De sfeer in de verschillende teams is goed. Vrijwilligers nemen afscheid omdat ze betaald werk vinden of na een lange periode wat anders willen doen.

Voor de continuïteit van het werk van de Voedselbank, het gereedmaken van 350 voedselpakketten en het spreken van onze cliënten, is het belangrijk dat we snel mensen vinden die deze uitdaging aan willen gaan. “Het bestuur van de Voedselbank doet een dringend beroep op potentiele vrijwilligers uit Dordrecht om zich te melden. Bij een juiste mix trakteren we op een drie-gangendiner, als extra stimulans om de vacatures snel ingevuld te krijgen”, aldus voorzitter Matthijs van Muijen.

Via de site en mail info@voedselbankdordrecht.nl kunnen belangstellenden zich melden.