the specific geneva brand most likely was acknowledged through the process of high quality http://www.amazewatches.com. we supply the high quality fakerolex.is with cheap price. buy hot sale sell swatches. many kinds of best quality https://fake-watches.is/. tight development wants will be extensive plus efficient best swiss richardmille safeguards.

Een extra koelbus!

De Voedselbank Dordrecht heeft sinds kort de beschikking over een gloednieuwe koelbus. De afgelopen periode was de behoefte aan vervoerscapaciteit flink gestegen. Extra regionale ritten, lange aanvoerlijnen voor het halen van voedsel en ook corona-shifts op de afhaalpunten leidden er toe dat we niet al het voedsel dat overbleef konden ophalen. Daarom hebben we Ames benaderd over de mogelijkheden voor een nieuwe bus.

Voor de Voedselbank ging het om een aanzienlijke investering. Met steun en hulp van diverse partners en fondsen, waaronder Voedselbanken Nederland, het Oranjefonds, het Armoedefonds, Rabobank Dordrecht, de Kiwani’s en de Lionhost werd het mogelijk een nieuwe bus aan te schaffen. Samen met Ames is een prachtig exemplaar uitgezocht: de basis is een volkswagen crafter waarna een volledige koelinstallatie is ingebouwd en een volledig installatiepakket. Het eindresultaat mag er zijn en daarvoor is eigenlijk maar één woord van toepassing:COOL!

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email